Chalet Gruyère in Menen

Chalet Gruyère in Menen

Chalet Gruyère in Menen toastjes met garnaal

Zonnig weer toen we opstonden in onze Bed & Breaksfast ‘t Huys van Enaeme, veel beter dan gisteren met die regen. Kortom nog een dagje koers. Vandaag zijn we naar de start van Kuurne-Brussel-Kuurne geweest met gelukkig heel dichtbij de paardenrenbaan een parkeerplekje. Na afloop zijn we naar Menen gegaan, dat ligt namelijk heel dichtbij Kuurne en zijn we op bezoek geweest bij Marian en Christiaan. Daar hebben we ook nog eens heel lekker gegeten! Zo kregen we toastjes met garnaalsalade.

Chalet Gruyère in Menen champignonsoep

Een huisgemaakte champignonsoep. Dit was nog lang niet alles …

Chalet Gruyère in Menen fondue bressane

We gingen ook fonduen (en dat wilde Britt eigenlijk al eerder dit weekend, maar er was niets in de buurt om het te doen. Het was een echte Zwitserse fondue, Fondue Bressane. Fondue Bressane is een fondue met kalkoenvlees waarbij je het kalkoenvlees eerst door een gekruid eimengsel haalt en daarna door de paneermeel en daarna in de olie. Erbij natuurlijk lekkers van het buffet. Genieten dus!

Chalet Gruyère in Menen taartje

Na kregen we nog een kleine cupcake en een stukje taart. Kortom, we hadden geen avondeten meer nodig! Heerlijk eigenlijk dat uitgebreid lunchen.

Chalet Gruyère
Galgestraat 30
8930 Menen (België)

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top