Frituur De Markt in Oudenaarde

Frituur De Markt in Oudenaarde

Frituur De Markt in Oudenaarde

Eigenlijk hadden we een restaurant op het oog maar die was juist op verlof deze week. Het is dan ook krokusvakantie in Oudenaarde. Op de markt van Oudenaarde zitten natuurlijk nog veel meer leuke restaurantjes maar we zijn toch naar Frituur de Markt gegaan. Dit werd genoemd als een van de frituren waar je geweest moest zijn tijdens de koers en heeft zelfs plek nummer 1 behaald. Zelf had ik nog behoorlijk hoofdpijn dus om ergens lang te gaan zitten zou geen succes zijn geweest. Maar wat hebben we gegeten?

We waren eensgezind en kozen alledrie voor de friet met stoofvlees en wat kregen we veel! Het stoofvlees was met bier gestoofd, dat kon je goed proeven. De friet waren aardig, maar gewoon doorsnee frieten. In ieder geval was het wel lekker!

Frituur De Markt
Markt 28
9700 Oudenaarde (België)

(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top