Vega: Noodles met Oosterse Wokblokjes, Paprika en Prei

Vega: Noodles met Oosterse Wokblokjes, Paprika en Prei


Ingrediënten: noodles, 1 pak Tivall Oosterse wokblokjes, 1 rode paprika, 1 prei, 1 teentje knoflook, 125 gram taugé, 2 bosuien, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie of boter 1 pak Oosterse wokblokjes met 1 gesneden rode paprika, 1 in ringen gesneden pre en 1 fijngehakt teentje knoflook. Bak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 125 gram taugé en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Bak even mee. Voeg daarna 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer even door. Voeg de gekookte noodles toe. Roer goed door. Serveer eventueel met gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top