Vega: Noodles met Paprika en Noten in Teriyakisaus

Vega: Noodles met Paprika en Noten in Teriyakisaus

Vega: Noodles met Paprika en Noten in Teriyakisaus

Ingrediënten:noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, kaneel, ketoembar, nootmuskaat, 1 groene paprika, 3 bosuien, 50 gram pinda’s, 2 theelepels gembersiroop, 2 eetlepels rijstazijn, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 2 eetlepels olie, 2 eetlepels donkere basterdsuiker, beetje knoflookpoeder, 1 maggiblokje (uit een pakje van 2)

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 uitgeperste teentjes knoflook, kaneel, ketoembar en nootmuskaat. Voeg 1 in reepjes gesneden groene paprika en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak een paar minuten mee. Voeg 50 gram pinda’s en de noodles toe.

Maak een mengsel van 2 theelepels gembersiroop, 2 eetlepels rijstazijn, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 2 eetlepels olie, 2 eetlepels donkere basterdsuiker, beetje knoflookpoeder en 1 verkruimeld maggiblokje. Zet dit op het vuur en zorg dat het bubbelt.

Schep de saus door de noodles en serveer. Lekker met gefruite uitjes of seroendeng. Eet smakelijk!

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top