Macaroni met Worst, Champignons en Tomaat

Macaroni met Worst, Champignons en Tomaat

Macaroni met Worst, Champignons en Tomaat

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 2 braadworsten, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 maggiblokje,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 uitgeperste teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht en een beetje bruin is. Haal ondertussen het vel van 2 braadworsten af. Voeg de braadworsten toe en maak het met een spatel wat fijner. Voeg wanneer het worstvlees bruin is 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld maggiblokje toe. Laat de saus nog een minuut of 10 op middelhoogvuur pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top