Appel-Karamelkoekjes

Appel-Karamelkoekjes

Appel-Karamelkoekjes

Met kerst kreeg ik een leuke weckfles met ingrediënten voor appel karamelkoekjes. Vandaag had ik eindelijk eens tijd om het te maken. Makkelijk toch alle droge ingrediënten al afgewogen en wel bij elkaar in een leuke weckfles en alleen nog wat verse ingrediënten toevoegen.

Ingrediënten: 1 weckfles mix voor ‘apfel karamell cookies’ van Löbke, 100 gram roomboter, 1 ei,

Aantal koekjes: 15

koekjes ingrediëntenVerwarm de oven voor op 170 graden. Mix 100 gram roomboter met 1 ei tot een wat lossere massa. Voeg de inhoud van de weckfles toe en kneed tot een massa. Maak van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot. Leg de balletjes op een met bakpapier bekleedde ovenplaat. Druk de balletjes iets aan. Zet de ovenplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes goed afkoelen. Smul ze!

In de weckfles zat een mix van witte meel, bruine suiker, havervlokken, karamelstukjes, gevriesdroogde appel en bakpoeder (totaal 380 gram)

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top