Tasty Bowl in Hasselt

Tasty Bowl in Hasselt

Tasty Bowl in Hasselt Pad-zi-iuw met kip en groenten

Vandaag waren we zowaar eens een keer alle drie vrij. Het was super mooi weer, tijd om weer eens naar België te gaan. Deze keer werd het Hasselt. Deze keer vooraf op zoek gegaan naar leuke lunchadressen en de Tasty Bowl werd op meerdere sites en vooral blogs genoemd. Het was even zoeken, verstopt achter de kerk op de Fruitmarkt, maar gevonden en hadden echt het allerlaatste tafeltje!

Tasty Bowl in Hasselt kip met cashewnoten

Het bestellen ging ook even wat anders. Je pakt een menukaart, kiest iets en gaat dan naar de bar achter in de zaak (op beide verdiepingen is er één). Je betaalt, krijgt een bon en dan is het even wachten voordat de kommen met noodles (of ander lekkers op tafel komt).

Tasty Bowl in Hasselt Padtai kip, noedels en zoete chili saus

Wij kozen in ieder geval voor de Pad-zi-iuw met kip en groenten (ik), kip met cashewnoten (Michel) en Padtai kip, noedels en zoete chili saus (Britt). Het werd echt rechtstreeks vanuit een loeihete wok geserveerd. Natuurlijk hebben we van elkaar geproefd en alles smaakte anders, tuurlijk het zijn andere gerechten, maar sommige tentjes krijgen het voor elkaar alles hetzelfde te laten smaken.

Wat al die blogs schreven is waar, een leuke eetgelegenheid, lekker eten en inderdaad hip!

Tasty Bowl
Fruitmarkt 34
3500 Hasselt (België)

0
(259 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top