Wraps met Gehakt, Courgette en Champignons

Wraps met Gehakt, Courgette en Champignons

Wraps met Gehakt, Courgette en Champignons

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1/2 courgette, 125 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 4 wraps, gefruite uitjes, seroendeng,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 scheutje chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel het gehakt-groente mengsel over de wraps. Bestrooi met gefruite uitjes en seroendeng naar eigen smaak. Vouw de wraps dicht (steek eventueel vast met een cocktailprikker). Eet smakelijk!

(337 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top