Dok 24 in Veenendaal

Dok 24 in Veenendaal

Dok 24 in Veenendaal Boerenschnitzel

Vandaag is Michel jarig! Als verrassing had ik Britt al eerder opgehaald en bedacht dat we met zijn drieën gezellig uiteten zouden gaan. Lunchroom Dok24 was ons al eerder opgevallen, er stond een bord buiten met allerlei schnitzels (schnitzelmania) en dat leek Michel ooit wel eens wat. Alleen is Dok 24 alleen op vrijdagavond open. Dus een plus een is uiteten bij Dok 24.

Michel en ik kozen er beide voor de boerenschnitzel, een schnitzel met ui, paprika, champignons, spek en kaas.

Dok 24 in Veenendaal Beierse schnitzel

Britt nam de Beierse schnitzel, een schnitzel met ananas, ham en kaas. Op alle schnitzels lag nog een gepofte aardappel met saus. Erbij nog frites en een salade. Wat ons opviel was dat de schnitzel best wel hard was aangebakken, jammer. Maar toch was het gezellig, zo als verrassing uit eten te gaan.

Dok 24
Passage 24
3901 AZ Veenendaal

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top