Kookworkshop at Kookmeesters Utrecht

Kookworkshop at Kookmeesters Utrecht thaise soep Kookworkshop at Kookmeesters Utrecht loempia's
Omdat een collega van mij maar liefst 25 jaar in dienst is hebben we vandaag een leuk uitje met het hele team gekregen, waarbij uiteraard mijn collega het middelpunt van was. Als uitje had ze gekozen voor een Aziatische kookworkshop en die kregen we bij Kookmeesters in Utrecht.

Kookworkshop at Kookmeesters Utrecht varkenshaas-garnaal balletjes Kookworkshop at Kookmeesters Utrecht thaise curry
In groepjes van drie en met begeleiding van twee koks werd er vervolgens gekookt. Op het menu stond: loempiaatjes met zelfgemaakte chilisaus, varkenshaas-garnaal balletjes, Thaise soep, kabeljauw en papillotte en een Thaise curry. Samen met twee andere collega’s heb ik het Thaise soepje gemaakt. Helaas klopte het recept niet helemaal, het was ook een eerste keer dat kookworkshop werd gegeven en eigenlijk zelfs speciaal voor ons was bedacht. Gelukkig waren er voldoende ingredienten waarmee we toch een Aziatisch soepje kregen. Nadat alles klaar was werd alles vrij snel op tafel gezet. Als afsluiter kregen we nog een stukje spekkoek (niet zelfgemaakt).

In ieder geval leuk en vooral gezellig samen gekookt, mooie locatie en lekker gegeten! Dank je Brigitte voor deze leuke kookworkshop.

Niet op de foto de vis en papillotte

Kookmeesters
Kromme Nieuwegracht 18
3512 HH Utrecht
Tel: 030-2307815

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Kookworkshop at Kookmeesters Utrecht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *