Tomatensoep met Balletjes

Tomatensoep met Balletjes

Tomatensoep met balletjes

Ingrediƫnten: 1 Albert Heijn Verspakket voor tomatensoep met 1 blikje tomatenpuree, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, tijm, 750 gram roma tomaten, 2 blokjes rundvleesbouillon, 200 gram soepballetjes, macaroni,

Aantal personen: 4

Bak in hete olie 1 blikje tomatenpuree met 1 gesnipperde ui, 1 in kleine stukjes gesneden wortel, 1 fijngehakt teentje knoflook en de tijm tot de ui zacht is. Voeg 750 gram in blokjes gesneden tomaten en 750 ml water met 2 verkruimelde bouillonblokjes toe. Breng aan de kook, laat 15 minuten pruttelen. Haal de pan van het vuur en pureer tot een gladde soep met een staafmixer. Voeg 200 gram soepballetjes en wat macaroni toe. Laat het geheel nog een half uur zachtjes pruttelen. Eet smakelijk!

0
(102 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top