Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Champignons in Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Champignons in Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet,Courgette en Champignons in Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 1 kipfilet, 1/2 courgette, 125 gram champignons,500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de courgette en champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng eventueel op smaak met wat zout. Laat ongeveer 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(174 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top