Worstjesstoof op Zuiderse tour

Worstjesstoof op Zuiderse tour

Worstjesstoof op Zuiderse tour

Ingrediƫnten: 6 chipolataworstjes, 2 uien, 1 teentje knoflook,75 ml water, 2 eetlepels ras-el-hanout, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 50 gram gedroogde pruimen (uit een zak tutti frutti bijvoorbeeld)

Aantal personen: 2

Bak de chipolataworstjes rondom bruin. Voeg 2 in ringen gesneden uien en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak ongeveer 10 minuten mee tot de uien zacht zijn. Meng ondertussen 75 ml water met 2 eetlepels ras-el-hanout. Voeg dit toe aan de uien. Roer even door. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje en 50 gram fijngesneden gedroogde toe. Roer alles door. Laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen. Serveer bijvoorbeeld met aardappelpuree. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top