De Koning van Denemarken in Rhenen

De Koning van Denemarken in Rhenen

De Koning van Denemarken in Rhenen Carpaccio

Vandaag wonen we op de kop af 9 jaar samen! Michel was de eerste die er aan gedacht had en we kwamen tot de conclusie dat we nog nooit op een ‘jubileum’ uit eten zijn geweest. Dat moest er toch van komen en zo is het er van gekomen dat we op een normale dinsdagavond zijn gaan eten bij de Koning van Denemarken in Rhenen.

De verwachting was dat het niet zo druk zou zijn, alleen waren we een beetje vergeten dat deze week de week is van kerstborrels en kerstdiners van bedrijven. Het was dus al best druk bij de Koning van Denemarken. Gelukkig was er nog een tafeltje vrij. Als vooraf zijn we beide begonnen met een carpaccio (van rund met Parmezaanse kaas, olijven, pijnboompitjes, croutons, baby gem sla en rucoladressing), erbij een flesje met balsamico azijn wat je er overheen kon spuiten.

De Koning van Denemarken in Rhenen Hertenbiefstuk

Vervolgens koos Michel als hoofdgerecht voor de hertenbiefstuk met wildstoof, rode kool, appel en wildjus.

De Koning van Denemarken in Rhenen Rundersucade

Zelf koos ik voor rundersucade volgens grootmoeders recept met hete bliksem en eigen jus.

De Koning van Denemarken in Rhenen chocolademousse banaan

De toetjes waren voor ons beide toetjes die niet officieel op het menu stonden, maar buiten de kaart om geserveerd werden of juist bij een ander menu hoorden. Michel koos voor de witte en bruine chocolademousse met bananenijs. Zelf koos ik voor het peren-amandeltaartje met stoofperenijs.

De Koning van Denemarken in Rhenen perentaartje

We hebben lekker gegeten bij ‘De Koning’, het duurde allemaal soms wel wat lang, maar goed het was dan ook wel behoorlijk druk. Het belangrijkste was het lekkere eten en een leuke avond!

De Koning van Denemarken
Utrechtsestraatweg 2
3911 TT Rhenen

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top