Rijst met Kip, Sperziebonen en Abrikoos

Rijst met Kip, Sperziebonen en Abrikoos

Rijst met Kip, Sperziebonen en Abrikoos

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 150 gram sperziebonen, 125 gram champignons, 50 gram gedroogde abrikozen (ik had ze uit een zakje tutti frutti gehaald), 400 ml kokosmelk, 1 1/2 theelepel ras-el-hanout,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngesneden teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 150 gram sperziebonen en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 50 gram in stukjes gesneden gedroogde abrikozen, 400 ml kokosmelk en 1 1/2 theelepel ras-el-hanout toe. Laat de saus wat inkoken in een minuut of 10. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(415 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top