Huisgemaakt Patatje Kapsalon

Huisgemaakte Patatje Kapsalon

Ingredi├źnten: 700 gram verse friet, 2 kipfilets, shoarmakruiden, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 tomaten, gerapte kaas, ijsbergsla, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de verse friet met 1 eetlepel olie ongeveer 15 minuten in de Actifry. Snijd 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi met shoarmakruiden. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika, 1 in reepjes gesneden gele paprika en 2 in blokjes gesneden tomaat toe en bak even mee. Doe de gebakken friet in een ovenschaal. Verdeel de kipfilet en groenten over de friet. Strooi er vervolgens geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Verdeel over je bord gesneden ijsbergsla en voeg knoflooksaus naar eigen smaak toe.

(112 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.