Ovenpasta met Spek, Kaas en Tomaat

Ovenpasta met Spek, Kaas en Tomaat

Ovenpasta met Spek, Kaas en Tomaat

Ingrediënten: macaroni, 25 gram boter, 2 eetlepels bloem, 250 ml melk, 75 gram geraspte kaas, nootmuskaat, 1 blik tomaatblokjes, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, extra geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de macaroni tot het bijna beetgaar is. Maak ondertussen een kaassaus. Smelt 25 gram boter en voeg 2 eetlepels bloem toe. Roer goed. Voeg vervolgens geleidelijk 250 ml melk toe. Roer er van het vuur af 75 gram geraspte kaas toe en laat dit smelten. Breng op smaak met nootmuskaat. Roer door de kaassaus 1 blik tomaatblokjes, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en de gekookte macaroni. Schep alles in een ovenschaal. Strooi nog wat extra geraspte kaas over de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top