Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus
Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus
Ingrediƫnten: 1 rollade, ham, kaas, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de rollade rondom bruin. Leg in een ovenschaal. Zet de rollade ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de champignonsaus. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons in het braadvet van de rollade tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rollade in plakjes. Leg de plakjes rollade afgewisseld met plakjes ham en kaas terug in de ovenschaal. Verdeel de champignonsaus er over. Zet de ovenschaal nog 30 minuten terug in de oven zodat de rollade helemaal gaar is. Eet smakelijk!

2
(767 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top