Speklapjes met Appelstroop en Ontbijtkoek

Speklapjes met Appelstroop en Ontbijtkoek

Speklapjes met Appelstroop en Ontbijtkoek

Ingrediënten: 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 400 gram speklapjes, 150 ml rode wijn, 200 ml bouillon, 2 plakjes ontbijtkoek, 1 eetlepel appelstroop, 450 gram krielaardappeltjes, bieslook,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngeperst teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 400 gram in blokjes gesneden speklapjes toe en bak even mee. Voeg vervolgens 150 ml rode wijn toe. Kook even mee en voeg vervolgens 200 ml bouillon, 2 verkruimelde plakjes ontbijtkoek en 1 eetlepel appelstroop toe. Breng al roerende aan de kook, de ontbijtkoek en appelstroop zijn nu opgelost. Voeg vervolgens 450 gram krielaardappeltjes (geschild) toe. Laat het geheel op laag vuur zachtjes pruttelen voor ongeveer 30 minuten. Voeg als laatste een beetje bieslook toe. Eet smakelijk!

(244 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top