Oetker Ristorante Mare Pizza Salmone Spinachi

Oetker Ristorante Mare Pizza Salmone Spinachi

Oetker Ristorante Mare Pizza Salmone Spinachi

Net voordat we op vakantie gingen kregen we twee pizza’s van Oetker om te testen. Omdat ik niet zeker wist of we in het vakantiehuisje een goed oventje hadden heb ik de pizza’s in de vriezer gelegd en nu is het dan tijd om de pizza’s te testen, samen met Britt. Als lunch hebben we één pizza gedeeld, we namen de Oetker Ristorante Pizza Salmone Spinachi. Een pizza met zalm en spinazie dus.

Oetker Ristorante Mare Pizza Salmone Spinachi
Een pizza met vis zou ik in eerste instantie niet zo snel kiezen. Ik ben dan ook niet echt een grote visliefhebber hoor. Maar ik was eigenlijk best wel nieuwsgierig naar deze pizza en eigenlijk qua smaak was het een prima pizza. Een beetje zalmsmaak in combinatie met pizza. Britt vond dit een hartige pizza, anders dan bijvoorbeeld een pizza margaritha.

De pizza heeft een dunne bodem en heeft een dun laagje tomatensaus en is belegd met zalmsnippers, spinazie, Edammer kaas, rode ui en kappertjes. Britt proefde daarnaast ook een beetje honing mosterd smaak en dat klopte ook, honing en mosterdzaad zijn ingrediënten van deze pizza. Wat je misschien wel ziet is dat de pizza ook lijkt op de pizza op de verpakking.

Ons oordeel: een lekkere pizza, eens wat anders dan anders!

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top