High Tapas van de Appie

High Tapas van de Appie

High Tapas van de Appie
High Tapas van de Appie
Een high tapas, maar dan gewoon thuis, ook dat kan. Van Albert Heijn kreeg ik een selectie van hun nieuwste tapas. Daarbij hadden we uit het assortiment nog sateetjes en gehaktballetjes gekocht als warme hapjes erbij en stokbrood.

Albert Heijn Tapas

De tapas die ik kreeg om uit te proberen was heel divers, namelijk: knoflook-garnaalspiesjes, coppa di parma roomkaas & vijg, involtini gegrilde courgette en tomaat, gerookte kip en kastanje salade, feut (Spaanse worst), olijven met Goudse kaas en komijn en zoete pompoenhummus. Niet op de foto staan de Indisch gekruide gehaktballetjes en de Indonesische kipsat├ęspiesjes, die hadden we dan ook later erbij gekocht om het zo de high tapas te maken met koude en warme hapjes.

Albert Heijn Tapas in de winkel

Bij de Albert Heijn in Veenendaal heb ik op een rustige maandagavond een foto genomen van het assortiment. Zoals je ziet is de keuze enorm en kan je zelf een eigen ‘high tapas’ samenstellen met tapas die je lekker zelf lekker vindt. De tapasbakjes vari├źren in prijs tussen de 2 en 4 euro.

Wat wij van de tapas vonden? Gevarieerde hapjes, goede en verschillende smaken en gewoon leuk om zo samen van te genieten.

0
(155 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top