Pizza met Champignons en Pancetta

Pizza met Champignons en Pancetta

Pizza met Champignons en Pancetta

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram champignons, pizzadeeg met tomatensaus, 50 gram pancetta, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 uitgeperst teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram plakjes champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel een beetje afkoelen. Bekleed ondertussen een ingevette bakplaat met bakpapier. Verdeel het pizzadeeg over de bakplaat en smeer de tomatensaus er over. Beleg de pizza met 50 gram plakjes pancetta. Verdeel de ui en champignons over de pizza en vervolgens de geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top