Nespresso Speculoos Latte Macchiato

Nespresso Speculoos Latte Macchiato

Nespresso Speculoos Latte
In onze vakantie was bij onze buren een pakketje gebracht, een echte verrassing. In een luxe, zwarte doos kreeg ik alle ingrediënten om een Nespresso Speculoos espresso-latte te maken. Tijd om het te maken alleen maakten wij er een Nespresso Speculoos Latte Macchiato van. Onderstaande is goed voor 1 speculoos latte macchiato.

Ingrediënten: 200 ml melk, 1 1/2 dessertlepels Lotus speculoospasta, 2 dessertlepels Monin speculoossiroop, 1 Nespresso Kazaar cup,

Verwarm 200 ml melk in een melkopschuimer (of gewoon in een steelpannetje als je net als wij geen melkopschuimer hebt, en klop dan heel goed). Meng er alvast 1 1/2 dessertlepels Lotus Speculoospasta door. Doe in een hoog dubbelwandig glas 2 dessertlepels Monin speculoossiroop. Giet hierop de melk. Schenk hierop 1 Nespresso Kazaar espressokoffie. Echt een koffie anders zo!

0
(226 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top