Krokante Kip Wraps

Krokante Kip Wraps

Krokante Kip Wraps

Vandaag hebben Britt en Michel de maaltijd gemaakt en hebben gelijk de Maggi Ovenkrokant getest qua maken en smaak. Qua smaak in ieder geval niet zo zout als ik zou verwachten.

Ingrediënten: 2 flinke kipfilets, 1 ei, 1 zakje Maggi Ovenkrokant Kip Mexicaans, 6 tortillawraps, Madsauce sweet onion, ijsbergsla, cherrytomaatjes, ui, augurken,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 2 kipfilets in stukjes. Kluts een ei en strooi de inhoud van een zakje Maggi Ovenkrokant Kip Mexicaans in een bord. Haal de kipfilet door het ei en vervolgens door de ovenkrokant. Doe de kipstukjes in een grote ovenschaal. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor ongeveer 15 minuten. Draai halverwege de tijd de stukjes kip om. (Controleer altijd de kip of het gaar genoeg is). Verwarm de tortilla wraps in de magnetron. Bestrijk met een beetje Madsauce weet onion en beleg vervolgens met ijsbergsla, cherrytomaatje, fijngesnipperde ui en schijfjes augurk. Leg de kipstukjes op de wraps en vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!

0
(136 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top