De Kanteneer in Heel

Tomatensoepje De Kanteneer in Heel Jagende schnitzel De Kanteneer in Heel
Tijdens onze allereerste vakantie samen in Zuid-Limburg kwamen we hier al langs, dat was die tijd dat de A73 nog niet bestond, en zagen toen al het spandoek met de tekst schnitzels zo groot als deurmatten. Die tekst stond er nog steeds, dus we moesten er echt eens eten.
Schnitzel Indonesia De Kanteneer in Heel Dame Blanche De Kanteneer in Heel
We waren wel veel te vroeg, maar gelukkig mochten we al gewoon gaan zitten. We kozen daar beide voor het kleine driegangenmenu wat bestond uit een tomatensoep, een schnitzel van de schnitzelkaart en een dame blanche achteraf. Michel koos voor de schnitzel Indonesia, een schnitzel met pindasaus en ik zelf koos voor de jagende schnitzel, een schnitzel met jagersaus. Inderdaad de schnitzels waren groot. Heerlijk gegeten in ieder geval!

Restaurant De Kanteneer
Rijksweg 2
6097 NK Heel
Tel: 0475-453520

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*