Quan Sen in Oberhausen

Quan Sen in Oberhausen

Quan Sen in Oberhausen CentrO

Vandaag shoppen in CentrO in Oberhausen, waar heel toevallig al de kerstmarkt was begonnen. Daar gingen we natuurlijk voor. Op de markt hebben we een kase-schinken brezel (ontbijt morgen), een chocolade appel met groene spikkels en twee schneeballentraume gekocht een met noten-noga vulling en een met chocoladepraline vulling. Echt kerstmarkt lekkers.

In CentrO hebben we natuurlijk ook rondgelopen en op het Coca Cola oaseplein hebben we gekozen voor een Vietnamese lunch van Quan See. We kozen nummer 12: Bun Bo. Dat moet een soort van Vietnamese soep zijn van rijstnoedels met rundvlees, pinda’s en wat salade erbij. Het was meer noodles en vlees dan soep bij mij, maar lekker dat het was!

ps. Misschien goed om te weten, om naar CentrO te gaan heb je ook met een Nederlandse auto een milieusticker nodig. Op de site van CentrO is dit niet duidelijk (een verschil tussen de Duitse en Nederlandse tekst).

Quan Sen
Shopping Centre CentrO
Centroallee 81
46047 Oberhausen (Duitsland)

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top