Pasta in Tomatensaus

Pasta in Tomatensaus

Pasta in Tomatensaus

Koken in een vakantiehuisje is niks. Een kromme snijplank, een echt slecht mes en geen eigen basisingrediënten in het keukenkastje. Maar ik had net voordat ik wegging een tas vol groente gekregen. Ik had al wel wat weggegeven, maar ik had onder andere nog tomaten over. Dus pasta met tomatensaus dan maar. Thuis had ik het echt tien keer lekkerder kunnen maken, herkenbaar?

Ingrediënten: macaroni, 3 kleine uien, 300 gram gehakt, 3 tomaten, 1 pakje AH sugo (tomatensaus met kruiden),

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 3 gesnipperde uien tot de uien zacht zijn. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten en het pakje tomatensaus toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat vervolgens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Pasta in Tomatensaus

  1. ooh echt heel herkenbaar ,maar zelfs al we met onze camper de eerste keer van het jaar weggaan vergeet ik altijd de standaard kruiden ,die ik dan maar weer koop op de plaats van bestemming en nu dus thuis weer een hele voorraad heb (er ligt nu een briefje in de camper “kruiden”zodat ik ze niet vergeet hahaha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top