Stoofvlees met Wortel, Prei en Bier

Stoofvlees met Wortel, Prei en Bier

Stoofvlees met Wortel, Prei en Bier

Ingrediƫnten: 600 gram riblappen, zout, peper, bloem, 1 wortel, 1 prei, 1 flesje donker bier, 300 ml bouillon, 2 steranijs, 1 laurierblaadje, wat tijm,

Aantal personen: 4

Snijd 600 gram riblappen in blokjes. Bestrooi met zout, peper en bloem. Bak de riblappen bruin in hete boter. Voeg 1 in plakjes gesneden wortel en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 flesje donker bier, 300 ml bouillon, 2 steranijs, 1 laurierblaadje en wat tijm toe. Breng het geheel aan de kook. Zet het vuur vervolgens lager en laat het zeker 2 uur op laag vuur met de deksel half op de pan pruttelen. Erbij frietjes uit de Actifry. Eet smakelijk!

(773 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top