Stamppot Groene Kool met Peen en Prei

Stamppot Groene Kool met Peen en Prei

Stamppot Groene Kool met Peen en Prei

Vandaag Albert Heijn stamppot met een twist nummer 2 op het menu: groene kool met peen en prei. Deze stamppot groenten hadden eigenlijk gekookt moeten worden, maar eigenwijs dat ik ben heb ik het gewokt. De groene kool en de worteltjes bleven dus knapperig. De een houdt er van de ander niet (ik zit tegen de niet zo lekker aan). De volgende keer wordt het uitproberen hoe het gekookt smaakt! De smaakcombinatie van groene kool, peen en prei is helemaal niet zo gek overigens.

0
(168 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top