Toko Fennis in Ede

Toko Fennis in Ede

Toko Fennis in Ede

Vandaag naar de Toko in Ede geweest, een toko die volgend jaar al 50 jaar bestaat. Toko Fennis is namelijk in 1964 begonnen. We kozen daar voor een nasi rames en een bami rames, bij elke portie kregen we twee soorten vlees en twee soorten groenten met onder andere daging redang, babi ketjap, kip zoetzuur, sayur lodeh en noem maar op. Als je alles met elkaar deelt heb je een hele rijsttafel! Lekker gegeten en dichtbij het werk van Michel (hint).

Toko Fennis
Kolkakkerweg 85
6713 DB Ede

0
(282 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top