Broodje Champignons met Ham en Honing

Broodje Champignons met Ham en Honing

Broodje Champignons met Ham en Honing

Omdat ik gisteren ‘opeens’ iets anders op het menu had tijdens het avondeten heb ik vandaag de koelkast leeggemaakt want voedsel weggooien doe ik niet zomaar. Michel bakte vanochtend nog een vers ciabattabrood et voilà de lunch was bedacht: broodje champignons met ham en honing.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram hamblokjes, 250 gram champignons, een paar cherrytomaatjes, zout, peper, 4 sneetjes ciabattabrood, honing,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram hamblokjes toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens een paar in helften gesneden cherrytomaatjes toe en breng op smaak met zout en peper. Warm even door. Beleg het brood met de champignons en ham. Schenk er naar smaak nog wat honing over. Eet smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top