Stamppot Andijvie met Radicchio en Tomaat

Stamppot Andijvie met Radicchio en Tomaat

Stamppot Andijvie met Radicchio en Tomaat

Wat doe je als je de nieuwste Albert Heijn stamppotgroenten krijgt met aardappeltjes en zelfs een rookworst? Makkelijk koken dus. De pasta die ik had bedacht voor vandaag maakte plaats voor het deze stamppot andijvie met radicchio en tomaat. Erbij een aardappelpuree (gemaakt van de aardappeltjes uit het pakket) en uitgebakken spekjes. In plaats van de andijvie er rauw bij te doen heb ik het iets gewokt (vind ik persoonlijk lekkerder). Lekkere combinatie, al proef je de radicchio en tomaat wat minder. Misschien toch wokken met een teentje knoflook of iets dergelijks?

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top