Le Connaisseur in Utrecht

Le Connaisseur in Utrecht

Le Connaisseur in Utrecht beer battered mushrooms

Deze week ben ik wat ‘uithuizig’ zo ben ik vandaag gaan eten met zeven collega’s bij Le Connaisseur. Een speciale gelegenheid? Nee, niet echt, gewoon omdat het kan (en een Groupon actie). Uiteraard heb ik weer gefotografeerd wat ik heb gegeten. Als voorgerecht nam ik de beer battered mushrooms, champignons in een bierbeslag met knoflooksaus.

Le Connaisseur in Utrecht teri yaki chicken

Als hoofdgerecht koos ik voor de teri yaki chicken, getrancheerde, gegrilde kipfilet met milde Japanse saus en kruidige rijst.

Le Connaisseur in Utrecht sweet 'n crispy

Het nagerecht wat normaal bij een menu hoorde was koffie (of thee) of een ijsje van twee bolletjes. Ik koos om voor iets extra’s het sweet ’n crispy dessert te nemen, vanille en karamel ijs met karamelsaus, slagroom en stukjes stroopwafel. Het eten was lekker en het belangrijkste van allemaal het was erg gezellig!

Le Connaisseur
Oudegracht 59
3511 AD Utrecht

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top