Roti met Snijboontjes en Kip Masala

Roti met Snijboontjes en Kip Kerrie

Vandaag had ik een ‘treinreunie’, niet in de trein, maar bij iemand thuis. Met zijn vijven zaten we ’s ochtends bij elkaar in de trein en eigenlijk was het altijd wel kletsen en anders wel puzzelen. Helaas zijn twee van de vijf gestopt met werken en tja dan zit je niet meer met zijn vijven in de trein. Tijd voor een reünie.

We waren uitgenodigd bij Piet en Morine. Morine maakte een heerlijke Surinaamse maaltijd klaar. Roti met kip masala en snijboontjes (met tomaatjes, ui, knoflook, beetje trassi en een bouillonblokje). Heel erg lekker. Ik heb in ieder geval gesmuld. Bedankt Piet en Morine!

(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Roti met Snijboontjes en Kip Masala”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.