Preischoteltje

Preischoteltje

Preischoteltje

De laatste tijd heb ik werkelijk helemaal geen idee wat er weer op tafel gezet moet worden. Daarom was ik blij dat ik dit gerecht hoorde in de trein. Fijn om dus niet verdiept in een boek of met een hoofdtelefoon op te zitten in een trein, maar gewoon even contact heb met anderen!

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 prei, kerriepoeder, aardappelpuree, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Schep alles in een ovenschaal. Breng op smaak met kerriepoeder. Verdeel de aardappelpuree over het geheel. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top