Boeuf Stroganoff uit de Actifry

Boeuf Stroganoff uit de Actifry

Boeuf Stroganoff uit de Actifry

Koken met de Actifry? Gaat dat? Ja! Vandaag heb ik de Actifry Mini uitgeprobeerd en nee geen aardappeltjes of frietjes er in maar vlees en groenten. In ongeveer een kwartier stond er een heerlijke bouef stroganoff op tafel. Fijn zo na een drukke werkdag.

Ingredi├źnten: 350 gram mals rundvlees, 1 ui, 250 gram champignons, 2 tomaten, 200 ml bouillon (van 2 Maggiblokjes), 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel mosterd, beetje paprikapoeder,

Aantal personen: 3

Snijd de rundvlees in kleine blokjes. Snipper 1 ui, snijd 250 gram champignons in vieren en snijd 2 tomaten in kleine stukjes. Meng 200 ml bouillon met 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel mosterd en een beetje paprikapoeder. Zet alles klaar.

Doe het rundvlees met 1 eetlepel olie in de Actifry. Zet de Actifry 3 minuten aan. Doe vervolgens de ui, de champignons en 2 tomaten erbij en zet de Actifry nog eens 2 minuten aan. Voeg als laatste de “tomaten-mosterd bouillon” toe. Zet de Actifry 10 minuten aan. Et voila de boeuf stroganoff is klaar. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

(317 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top