Jonge Kapucijners met Champignons en Spekjes in Appelstroop

Jonge Kapucijners met Champignons en Spekjes in Appelstroop

Ingrediënten: rijst, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, 1 pot jonge kapucijners (veldertjes), 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking in zo’n 8 minuten gaar. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg als laatste 1 pot jonge kapucijners en 2 eetlepels appelstroop toe. Warm het geheel op middelhoog vuur 10 minuten goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(262 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *