Noodles met Sperziebonen en Champignons in Pindasaus

Noodles met Sperziebonen en Champignons in Pindasaus

Noodles met Sperziebonen en Champignons in Pindasaus

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 ui, 300 gram sperziebonen, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 3 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, foelie, ketoembar, koenjit, zout, pinda’s,

Aantal personen: 4

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram sperziebonen en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk met 3 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng op smaak met foelie, ketoembar, koenjit en wat zout. Laat de saus ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de noodles. Doe op je bord pinda’s erover. Eet smakelijk!

0
(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top