Domino’s Pizza in Veenendaal

Domino’s Pizza in Veenendaal

Domino's Pizza in Veenendaal Chicken superbe

Eens wat anders, vandaag hebben we pizza gehaald bij Domino’s Pizza in Veenendaal. Natuurlijk hadden we het ook kunnen laten bezorgen, maar we kwamen er toch langs met de auto. Ik koos voor de Chicken Supreme, een pizza met tomatensaus, mozzarella, gegrilde kip, ui, paprika, verse tomaat en oregano.

Domino's Pizza in Veenendaal deluxe

Michel nam de Deluxe een pizza met tomatensaus, mozzarella, rode ui, paprika, pepperoni, baconstrips, champignons en gehakt. Handig dat de pizza’s al gelijk in stukken waren gesneden (je hoort, we halen niet zo vaak een pizza af), zo konden we handig wat pizza stukken uitwisselen. De pizza’s waren lekker!

Domino’s Pizza
Nieuweweg 87
3905 LH Veenendaal

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top