Kip alla Romana met pasta

Kip alla Romana met pasta

Kip alla Romana met pasta

Voorlopig was dit weer de laatste keer dat ik uit een pakje eet. Het idee van Bertolli leek me eigenlijk wel wat, veel groenten erbij moeten doen, handig al de pasta in de verpakking en ga zo maar door. Alleen aan de saus zit een bepaald ‘pakjes’ smaakje. Het is niet terug te brengen naar een bepaald kruid, maar je proeft het vaker bij pakjes. Ach ja, zonder pakjes koken is eigenlijk helemaal niet moeilijk, moeilijker is juist wat op tafel te zetten en dan hoef je bij die pakjes niet na te denken in de winkel.

Ingrediƫnten: 1 pak Bertolli kip alla romana, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 3 tomaten, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Kook de pasta uit het pak Bertolli kip alla roma beetgaar in kokend water in zo’n 10 minuten. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Voeg 250 gram in kwarten gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaat toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en het zakje paddenstoelensaus toe. Breng al roerende aan de kook. Laat ongeveer 3 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de pasta. Eet smakelijk.

0
(303 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top