Pasta met Gehaktballetjes alla Pizzaiola

Pasta met Gehaktballetjes alla Pizzaiola

Pasta met Gehaktballetjes alla Pizzaiola

Ingrediënten: 1 pak Bertolli gehaktballetjes alla pizzaiola, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 rode paprika, 3 tomaten, 150 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking in 11 minuten gaar. Meng 250 gram gehakt met de kruiden uit de verpakking. Maak er zo’n 20 gehaktballetjes van. Bak de gehaktballetjes bruin in hete olie. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, 150 ml water en het zakje Italiaanse saus toe. Warm het geheel goed door. Serveer de gehaktballetjes met de pasta. Eet smakelijk!

0
(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Pasta met Gehaktballetjes alla Pizzaiola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top