Chocoladecakejes uit de Magnetron

Chocoladecakejes uit de Magnetron

Chocoladecakejes uit de Magnetron het resultaat

Van mijn broer kreeg ik een leuk boek met allerlei chocoladerecepten. Britt zat er al gelijk in te neuzen en zag dit chocoladecakeje en wilde dat direct uitproberen. Kan dat wel zo snel een cakeje uit de magnetron met ingrediƫnten die je vaak wel in huis hebt. Zeker!

Ingrediƫnten: 4 eetlepels bloem, 4 eetlepels suiker, 2 eetlepels cacaopoeder, 1 ei, 3 eetlepels melk, 3 eetlepels olie (olijfolie of zonnebloemolie), 3 eetlepels stukjes pure chocolade, klein beetje vanillesiroop,

Chocoladecakejes uit de Magnetron

Aantal personen: 1

Meng 4 eetlepels bloem, 4 eetlepels suiker en 2 eetlepels cacaopoeder door elkaar. Voeg 1 ei toe en meng tot een luchtig beslag. Voeg 3 eetlepels melk en 3 eetlepels olie toe, roer goed door. Roer 3 eetlepels stukjes pure chocolade en een beetje vanillesiroop door het beslag.

Doe alles in een beker (of mok). Zet de beker in de magnetron en ‘bak’ de cake in 3 minuten met de magnetron op vol vermogen. Het cakeje rijst een heel eind boven de beker uit. Laat het cakeje iets afkoelen en lepel het dan lekker uit de beker. Smul ze.

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Chocoladecakejes uit de Magnetron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top