Rijst met Doperwten en Worteltjes in Ketjapsaus

Rijst met Doperwten en Worteltjes in Ketjapsaus

Ingrediënten: rijst, 250 gram gehakt, 1 pot doperwten en worteltjes, 1/2 pot Samasaya manis pedis saus,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 pot doperwten en worteltjes (uitgelekt) toe. Warm even mee. Voeg vervolgens 1/2 pot Samasaya manis pedis saus toe en warm het geheel door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(290 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

4 Replies to “Rijst met Doperwten en Worteltjes in Ketjapsaus”

  1. Hoi Anja, wij zijn al een tijdje op zoek naar de producten van Samasaya. Niet te vinden bij de AH, Co-op, etc. Waar kopen jullie ze ..

    1. Ik heb de Samasaya gekocht bij de C1000 (in Doorn), bij de Hoogvliet en Jumbo schijnen ze ook Samasaya te verkopen.

Reacties zijn gesloten.