Kip Curry met Naanbrood

Kip Curry met Naanbrood

Kip Curry met Naanbrood

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, komijnpoeder, 1 kipfilet, zout, peper, kerriepoeder, bloem, 1 blik tomaatblokjes, 200 ml kokosmelk, 1 appel, 1 eetlepel maïzena, beetje water, naanbrood,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, wat gemberpoeder en wat komijnpoeder tot de ui zacht is. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met wat zout, peper, kerriepoeder en een beetje bloem, zorg dat alles ‘bepoederd’ is. Voeg de kipfilet toe en bak de kipfilet bruin is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 200 ml kokosmelk. Roer goed door. Laat 10 minuten pruttelen. Maak een maïzenapapje van 1 eetlepel maïzena en wat koud water. Voeg toe aan de saus. Schil en snijd een appel in blokjes en voeg toe aan de kipcurry. Warm even goed door. Doe de naanbrood nog even 1 minuut tussen de grill. Eet smakelijk!

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top