Broodje Vegaburger

Broodje Vegaburger

Broodje Vegaburger

Dan doe je op maandag geen boodschappen omdat overal in het dorp Lampegietersoptochten (optocht voor kinderen met lampionnen, en na afloop chocomel met kaneelbeschuit) gehouden werden. Om dan met je autootje door een optocht heen te moeten crossen voor de boodschappen is ook weer zo wat. Dus even na het werk de Appie bij het station ingedoken. Ik dacht eerst een Indonesische rijsttafel mee te nemen, maar veel te duur en dat haal ik toch liever bij de toko. Het werd dus een vegaburger op een kaiserbroodje met gebakken ui en een tomaatje. Erbij hadden we nog een soort van rösti-aardappelkoekjes. Prima eigenlijk.

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top