Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Ga je naar de Lidl, omdat je eindelijk eens in de buurt bent van een Lidl en dat die Lidl ook net geopend is op zondag, voor een regenjas, kom je erachter dat er naast een toko zit. Toko Sin om precies te zijn. Deze toko kende we nog niet, dus we konden het niet laten om er wat af te halen. Wat namen we mee?

Beide kozen we voor het ‘zelf combinatiemenu’, twee vleesgerechten en een bijgerecht, met nasi, bami of mihoen naar keuze en twee stokjes saté ajam extra. Eerlijk hebben we alle gerechten gedeeld, het was dus een ware rijsttafel. De gerechtjes die op tafel stonden: daging smoor (rundvlees in ketjapsaus), daging rendang (rundvlees in romige kokossaus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus), Indische gehaktbal, Indische tjap tjoy, atjar tjampoer en saté ajam. Alles was schoon op en ik kan je zeggen het was best veel! Ik weet bijna wel zeker dat we hier nog wel eens vaker gaan afhalen, wanneer we in de buurt zijn!

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen

0
(187 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top