M&S Creamy Mushroom Soup

M&S Creamy Mushroom Soup

M&S Creamy Mushroomsoup

Hè is het lekker weer, je hebt een vrije dag en dan voel je je grieperig, dichte oren, wankel op de benen, je kent het vast wel. Het werd dus echt heel makkelijk vandaag, een blik soep met broodjes, maar dan wel een blik soep van Marks & Spencer.

Toen ik, al weer even geleden, in Amsterdam was had ik een blik Marks & Spencer Cream of Mushroom soup meegenomen. Handig voor eens als lunch als het weer wat kouder wordt had ik zo gedacht. Met verse room gemaakt, dus vast lekker dacht ik. Maar qua smaak viel het tegen, beetje zoutig, er zat iets te veel citroensmaak aan naar mijn idee en weinig champignonsmaak. Ach ja, voor even makkelijk kon het best…

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top