Wraps Gerookte Kip

Wraps Gerookte Kip

Wraps Gerookte Kip

Een tropische dag vandaag en een dag waarbij ik ook nog eens even naar Amsterdam ben gegaan. Waarom? HEMA lanceerde “haute” couture en “haute” was het zeker! Daar lees je binnenkort nog wel meer over op Brutsellog Lifestyle. Een drukke dag, warm weer, dat vraagt om iets makkelijks en dat is deze wrap. Snel en makkelijk om te maken en lekker met dit warme weer.

Ingrediƫnten: 4 tortilla wraps, Mad Sauce sweet onion, sla, 1 gerookte kipfilet, 1 tomaat, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Smeer de wraps in met Mad Sauce sweet onion. Verdeel vervolgens de sla, 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet, 1 in blokjes gesneden tomaat en kaas over de wraps. Vouw de wraps dicht en eet!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top