Aardappelschotel met Courgette en Rauwe Ham

Aardappelschotel met Courgette en Rauwe Ham

Aardappelschotel met Courgette en Rauwe Ham

Eigenlijk had ik bedacht om courgette met pasta te gaan eten, maar dan ga je koken en dan heb je gewoon geen zin in pasta. Dat kan! Dan maar met aardappelschijfjes aan de gang en dat bleek erg lekker.

Ingrediënten: 450 gram aardappelschijfjes, 2 uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel kurkuma, 1 courgette, 150 gram rauwe ham, zout,

Aantal personen: 3

Bak 450 gram aardappelschijfjes goudbruin in hete boter. Bak in een andere pan 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 1 theelepel ketoembar tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 150 gram in reepjes gesneden rauwe ham toe. Bak tot de courgette gaar is. Schep vervolgens de aardappelschijfjes bij de courgette. Breng op smaak met wat zout en serveer. Eet smakelijk!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top