Worstjes in Deeg

Worstjes in Deeg

Ingrediënten: 150 gram bloem, 150 ml melk, 100 ml water, 2 eieren, 2 theelepels mosterd, snuf zout, 4 runderbraadworsten, 8 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een beslag van 150 gram bloem, 150 ml melk, 100 ml water, 2 eieren, 2 theelepels mosterd en snuf zout. Mix tot een glad beslag met een mixer. Laat het beslag even rusten. Haal het vel van 4 runderbraadworsten. Omwikkel elke braadworst elk met 2 plakjes ontbijtspek. Leg de worstjes in een ovenschaal. Giet het beslag over de worsten. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *